18 mai 2014

Hangar 1 - The UFO Files - Shadow Government (History Channel)







Hangar 1 - Guvernul din umbra
Serialul Hangar 1 sugereaza ca atunci cand vine vorba de OZN-uri, exista un guvern din umbra care opereaza pentru a proteja si ascunde informatii despre acest fenomen. Povestile despre ''Oamenii in negru'', dezvaluie masurile extreme care au fost luate pentru a proteja aceste secrete. In cazul in care guvernul din umbra exista, ce fel de informatii au referitoare la OZN-uri?
Pilotii si echipajele de zboruri comerciale petrec mai mult timp in cer decat oricine. Nu e de mirare atunci, ca multe rapoarte OZN au fost generate de catre piloti si personalul companiilor aeriene. OZN-urile au urmarit avioane comerciale si chiar s-au ciocnit cu acestea. Un OZN plutea la vedere deasupra aeroportului Chicago O'Hare si a fost vazut de zeci de martori.
Cu toate acestea, in ciuda a mii de aparitii, pilotii sunt inca descurajati sa publice experientele lor, iar cativa au fost ridiculizati sau si-au pierdut locurile de munca.
Exista un loc unde se afla adevarul despre OZN-uri: o arhiva de peste 70.000 de dosare, care s-au adunat de peste o jumatate de secol. Locul se numeste Hangar 1. MUFON, o organizatie independenta care investigheaza OZN-urile, a lucrat cu sarguinta pentru a compila, cerceta si stoca aceste dosare.

Serialul Hangar 1 investigheaza originile acestui guvern din umbra si documentele care arata actiunile lor.







          


Sursa: youtube