11 mai 2014

Descoperire incredibila: ''Biblioteca holografica lasata de o civilizatie avansata''







In vara anului 2003, intr-o zona neexplorata a Muntilor Bucegi, a avut loc o descoperire incredibila care ar putea schimba complet istoria si destinul omenirii.


Adanc in pamant sub Muntii Bucegi din Romania, a fost gasita o biblioteca holografica lasata de o civilizatie avansata.
Tunelurile acestei biblioteci duc aparent catre un Pamant Interior, unde o cultura straveche care a prosperat odata a ingropat-o, impreuna cu ceea ce pare a fi o masina a timpului.
Exista 4 tuneluri primare si alte tuneluri care duc la niste camere subterane, camere imense, cu mese uriase si scaune de piatra, ele fiind concepute pentru persoane care au fost mult mai mari decat noi, posibil de origine extraterestra.


Intr-una din aceste camere exista o camera de proiectie, care contine toata istoria noastra, care poate fi redata vizual.
Aceste camere vechi high tech au fost create cu cel putin 50.000 de ani in urma, acestea fiind conectate intre ele, alimentandu-se la o sursa de energie misterioasa si protejata de un camp de forta.



De la inventarea noului sistem georadar avansat, au fost descoperite sisteme subterane complexe si labirintice in diferite parti ale lumii.
Tuneluri mari au fost, de asemenea, cartografiate in complexul de piramide mayase de la Tikal, care se intinde pe o suprafata de 800 de km.
Exista o infloritoare si inca nedescoperita colonie sub picioarele noastre? Ar putea interiorul Pamantului sa fie un univers paralel care se intersecteaza in timp si spatiu, sau este ceva ce noi inca nu intelegem?
Urmariti interviurile fascinante cu Peter Moon, care a scris cartea ''Transylvanian Sunrise'' impreuna cu Radu Cinamar si care a fost publicata in 2009.






                   

                   


Sursa:
http://ufothetruthisoutthere.blogspot.pt/2014/05/incredible-discovery-holographic.html