6 iunie 2014

Doline misterioase peste tot in lume







Marea Moarta, in apropiere de Ein Gedi Kibbutz, pe 10 noiembrie 2011. Mai mult de 1000 de doline s-au format in jurul acesteia.
Ele sunt prezente in fiecare colt al planetei, dar guvernele ignora fenomenul si pentru a evita orice explicatie, limitandu-se la acoperirea acestor gauri. Multe dintre aceste cratere uriase si profunde care apar in centrele urbane sunt justificate prin expunerea frecventa la apa care curge din conductele neetanse sau a ploilor abundente care uda solul, concluzia fiind ca ''totul este normal''.







Numai in statul Florida, SUA, s-au format mai mult de 200 de doline in ultimul timp. Teoriile abunda cu privire la ceea ce ar fi putut sa produca aceste doline, de multe ori cu contururi perfecte, parca taiate cu laser. Altele foarte adanci, inghit totul in jur, nelasand nici o urma.

Concluzie: orice ar fi, ele cresc in dimensiune si prezenta. Este un fenomen caruia ar trebui sa i se acorde o atentie deosebita, deoarece este in afara ''normalului'' si merita o ampla cercetare.


          

          

Sursa:

http://issoeofim.blogspot.com.br/2014/06/buracos-misteriosos-por-todo-o-planeta.html

https://www.youtube.com/watch?v=mP1smOrj-94#t=80