4 iunie 2014

OZN-uri si artefacte extraterestre antice fotografiate pe suprafata asteroidului Vesta








Asteroidul Vesta are un diametru de 550 de km si este situat intre Marte si Jupiter, in centura de asteroizi, fiind al doilea cel mai mare asteroid din sistemul nostru solar. Cel mai mare asteroid este Ceres cu un diametru de 950 de km.






Cu ajutorul Observatorului Spatial Herschel al Agentiei Spatiale Europene, astronomii au descoperit dovezi directe ale existentei apei inghetate sub suprafata asteroidului Ceres.

Am putea presupune ca exista, de asemenea, apa inghetata si sub suprafata asteroidului Vesta.

Unii teoreticieni ai conspiratiei sugereaza ca aceasta centura ar fi ramasitele planetei distruse Phaeton si ca odata a existat viata pe aceasta planeta, in timp ce altii spun ca povestea planetei Phaeton este doar o fictiune.

Entuziastii cred ca o civilizatie antica avansata a trait pe Phaeton, ai carui reprezentanti au vizitat Pamantul. Sau chiar s-au mutat pe Pamant dupa ce planeta lor pentru un motiv oarecare a explodat si a format o centura de asteroizi.

In anii '60 ai secolului trecut, legendarul ufolog si astronom sovietic Felix Siegel a calculat ca diametrul planetei Phaeton ar putea fi de 6880 de mile - putin mai mare decat diametrul planetei Marte.

Astronomul german Olbers a sugerat ca Vesta si Ceres sunt ramasitele planetei Phaeton. Potrivit NASA, Vesta si Ceres s-au format in urma cu 4,6 miliarde de ani.

Asteroizii Vesta si Ceres sunt parti din ramasitele (fictiune) planetei Phaeton?

In timp ce au analizat imagini ale asteroidului Vesta, investigatorul Joseph P. Skipper si colegii sai au descoperit unele obiecte artificiale neobisnuite pe suprafata asteroidului.

Sonda ''Dawn'' a transmis pe Pamant imagini de inalta rezolutie de pe asteroidul Vesta. NASA le-a publicat pe site-ul sau oficial. Pe una dintre aceste imagini se vede un obiect in forma de disc, partial ascuns sub un strat de sol si partial distrus.

Pe o alta imagine se vede o ambarcatiune. Aceasta se afla pe suprafata, acoperita cu praf.


 Ambarcatiunea este similara cu modelele artizanale vechi pe care arheologii le-au gasit in mormintele Inca, care dateaza de mii de ani. (imagine dreapta)












O alta imagine curioasa transmisa de sonda ''Dawn'', prezinta unele anomalii neobisnuite pe Vesta.




Si aici este o alta anomalie ciudata:


Dupa ce sonda ''Dawn'' a vizitat asteroidul Vesta si a fost setata de NASA pentru a merge pe orbita in jurul asteroidului Ceres, la inceputul anului 2015, aceasta ar putea raspunde la cateva intrebari. Oricum, imaginile de mai sus par sa confirme ca odata a existat o civilizatie antica avansata pe Phaeton.

Linkuri catre imaginile originale:
1. http://photojournal.jpl.nasa.gov/catalog/PIA14714
2. http://photojournal.jpl.nasa.gov/catalog/PIA14705
3. http://dawn.jpl.nasa.gov/multimedia/images/4f2_365906459_detail.jpg




Sursa:

http://ufosightingshotspot.blogspot.ro/2014/06/ufos-and-ancient-alien-artifacts.html