6 iunie 2014

Oamenii de stiinta elvetieni sustin ca Atlantida a existat pe Marte si in Egipt!






Oamenii de stiinta elvetieni spun ca pot dovedi dincolo de orice indoiala ca orasul pierdut al Atlantidei a fost pe Marte, iar astronautii sai au interactionat cu Egiptul antic o perioada semnificativa de timp!







In plus de atat, ei pretind ca au dovezi care arata ca legendarul King Tut a murit intr-un accident spectaculos intr-o naveta spatiala cu echipaj extraterestru.

''Civilizatia martiana s-a autodistrus sau a fost distrusa de un meteorit in timp ce Egiptul era inca in formare'', a spus Dr. Stephen Weisz in fata unui grup de reporteri si oameni de stiinta de la Berna, Elvetia.

Dar locuitorii si-au pus amprenta atat pe Pamant cat si pe Marte. Fotografiile secrete luate de sonde americane pe Marte arata in mod clar ruinele templelor de pe suprafata planetei.

''Piramidele din Egipt si capacitatea de a mumifica corpul uman sunt cu siguranta rezultatul unor tehnologii care nu au originea pe Pamant, ci in alta parte, in acest caz Marte. Este convingerea noastra ca atlantii au oferit tehnologii egiptenilor in schimbul aurului.''

Dr. Weisz si colegul sau, egiptologul Conrad Vetsch, a declarat ca au descifrat recent un sul egiptean, care i-a facut sa creada ca Atlantida era localizata pe Marte. Sulul descrie o civilizatie avansata tehnologic care exista dincolo de planeta noastra, ''in oceanul vast si negru al spatiului''.


De asemenea, se face aluzie la calatoria in spatiu si utilizarea unei nave de transfer pentru a transporta extraterestrii de la o nava-mama din spatiu la suprafata Pamantului.



''Cercetatorii stiau demult ca egiptenii aveau cunostinte despre zbor, deoarece un model elaborat a ceea ce ei au numit un planor, a fost gasit in mormantul lui Tutankhamon''. Dr. Weisz a spus grupului: ''In lumina informatiilor spicuite din pergamente, vedem acum ca planorul a fost, de fapt, o replica a unei navete spatiale. O nava spatiala asemanatoare s-a prabusit cu Tut la bord.''



Nu toata lumea care a participat la conferinta a fost de acord cu teoriile expertilor. Dr. Seth Rausch, un istoric german, crede ca s-a mers prea departe cu asa-numita civilizatie martiana a Atlantidei.
''Nu ma indoiesc ca egiptenii au avut contact cu extraterestrii'', a spus expertul. ''Dar pana cand nu vom inspecta ruinele de pe Marte, nu exista nici o modalitate de a afla daca acestea sunt ramasitele Atlantidei.''
''In opinia mea, in cazul in care Atlantida a existat, aceasta a existat aici pe Pamant.''

Astronomul norvegian Elling Gade a fost de acord.

''Atlantida ar fi putut fi colonia unei civilizatii extraterestre. Dar cel mai sigur se afla pe aceasta planeta'', a spus el.

Afland aceste lucruri nu putem sa nu ne punem cateva intrebari:

Cum se face ca niciunul dintre acesti oameni de stiinta nu au fost surprinsi de templele de pe Marte? Cum se face ca acesti oameni de stiinta pareau ca stiu despre aceste inscrisuri care dovedesc, de fapt, interactiunea dintre Egiptul antic si extraterestrii? Ce anume mai cunoaste elita stiintifica si noi nu stim? De ce cred ei ca istoria noastra si lucruri care pot determina cine suntem, nu este treaba noastra?



Sursa:

http://humansarefree.com/2014/05/swiss-scientists-claim-atlantis-existed.html