19 octombrie 2014

Un OZN transforma intr-o clipa noaptea in zi in Brazilia!

Un fulger de lumina care a aparut in nordul Braziliei, a fost atat de stralucitor incat a facut ca cerul intunecat al noptii sa devina temporar la fel de luminos ca ziua.









Incidentul a avut loc in noaptea de miercuri, 15 octombrie, in regiunea Recife din Brazilia. La aproximativ 10:20, martorii oculari au vazut un OZN luminos pe cer. Un numar de zece camere de trafic au inregistrat evenimentul. In aceste filme se vede cum obiectul explodeaza, oferind un spectacol impresionant de lumini multicolore, umpland cerul cu lumini albastre, roz, violet si rosu.







Martorii nedumeriti si ingrijorati au postat fotografii pe retelele de socializare in cautarea unor raspunsuri legate de acest eveniment. ''Explozia a durat aproximativ cinci secunde, cu o lumina intensa venind de la obiect. A fost frumos!''. Un alt martor a postat pe pagina de Facebook a Recife Astronomy Society: ''O minge de foc a explodat si a cazut pe pamant''.
Desi exploziile intense de culoare inregistrate pe unele filme seamana foarte mult cu explozia unui transformator electric, expertii de la Recife Astronomy Society, sunt de parere ca spectacolul de lumini impresionant a fost cauzat de ''un meteorit care provine dintr-o ploaie de meteoriti'', potrivit Mirror.


                           



Sursa: openminds * mirror