30 iunie 2016

Ce portal a deschis CERN acum? Nori bizari deasupra Acceleratorului de particule de la Geneva






Foto: Joelle Rodrigue
Weekend-ul trecut, o echipa de fotografi a surprins o aparitie misterioasa peste Geneva, Elvetia, unde se afla Acceleratorul de particule (LHC) de la CERN.
Mai sus este o fotografie a unei furtuni izolate facuta de Joelle Rodrigue pe 24 iunie 2016. Norul pare sa se roteasca intr-o miscare circulara, iar unii pretind ca au vazut chiar si o fata in norul luminat de fulgere.
Chiar in aceeasi zi, oamenii de stiinta de la CERN au inceput un alt experiment numit ''Awake''. Cele doua imagini cu formatiunile bizare de nori deasupra Acceleratorului de particule de la CERN, ar putea fi o dovada ca cel mai mare experiment din lume este pe cale sa deschida un portal spre o alta dimensiune.

Site-ul Freedom Fighter Times sustine intr-un articol legat de acest subiect, ca CERN este direct responsabil pentru manipularea vremii si deschiderea de portaluri, sub o operatiune numita The CLOUD Experiment.

''Natura spirituala a CERN este dezvaluita chiar in fata ochilor nostri. Intre simbolism, locatie, istorie si evenimente este clar ca CERN joaca un rol important in ceea ce se intampla in intreaga lume. Si aparitiile de mai sus vorbesc mult despre vremurile pe care le traim. Biblia spune ca Satana a cazut ca un fulger. Avand in vedere caracterul demonic al LHC-ului, aceasta furtuna ar putea indica cine controleaza mecanismul care manipuleaza lumea'', concluzioneaza site-ul Freedom Fighter Times.

Foto: Dean Gill.