15 iunie 2016

Intalniri cu OZN-uri in timpul misiunilor NASA ''Gemini''







In acest videoclip, Secureteam10 ne prezinta dovezi ale intalnirilor cu OZN-uri din timpul misiunilor NASA ''Gemini'', care au fost raportate, inregistrate si transcrise de catre astronautii care au participat la misiunile Gemini. Acest proiect a inceput in 1961 si s-a incheiat in 1966, avand un echipaj format din doi oameni. Programul Gemini a cuprins 12 zboruri, incluzand 2 zboruri fara oameni in care a fost testat echipamentul.

In timpul acestor misiuni acestia au fost martorii unor intamplari ciudate. Intr-o imagine din timpul misiunii Gemini 8, se pot observa doua lumini albastre bine definite chiar deasupra vehiculului spatial Agena, care par sa urmareasca de la distanta activitatea astronautilor..


In timpul misiunii Gemini 12, astronautii James Lovell si Edwin Aldrin au vazut cel putin patru OZN-uri in afara navei spatiale.


Iata mai jos inca o imagine din timpul misiunilor Gemini in care apare unul dintre cele mai lungi obiecte in forma cilindrica, despre care au vorbit astronautii in transcripturi.



Puteti vedea aici transcripturile discutiei si imagini din timpul misiunilor Gemini: http://www.jsc.nasa.gov/history/gemini.htm.