30 iunie 2016

Obiecte masive necunoscute in apropierea Soarelui, 28 iunie 2016









Data reperarii: 28 iunie 2016

Link imagine: http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/browse//2016/06/28/ahead/cor2/1024/20160628_150935_n7c2A.jpg

Aceasta imagine provine de la satelitul SOHO si indica prezenta a doua nave spatiale foarte mari si, probabil, una mai mica in vecinatatea lor, la un milion de mile de Pamant.
Aceste anomalii au fost descoperite de catre Streetcap1 de pe Youtube.

''Sincer, cred ca este timpul sa ni se spuna adevarul.Streetcap1.''

          










Ce portal a deschis CERN acum? Nori bizari deasupra Acceleratorului de particule de la Geneva






Foto: Joelle Rodrigue
Weekend-ul trecut, o echipa de fotografi a surprins o aparitie misterioasa peste Geneva, Elvetia, unde se afla Acceleratorul de particule (LHC) de la CERN.
Mai sus este o fotografie a unei furtuni izolate facuta de Joelle Rodrigue pe 24 iunie 2016. Norul pare sa se roteasca intr-o miscare circulara, iar unii pretind ca au vazut chiar si o fata in norul luminat de fulgere.
Chiar in aceeasi zi, oamenii de stiinta de la CERN au inceput un alt experiment numit ''Awake''. Cele doua imagini cu formatiunile bizare de nori deasupra Acceleratorului de particule de la CERN, ar putea fi o dovada ca cel mai mare experiment din lume este pe cale sa deschida un portal spre o alta dimensiune.

Site-ul Freedom Fighter Times sustine intr-un articol legat de acest subiect, ca CERN este direct responsabil pentru manipularea vremii si deschiderea de portaluri, sub o operatiune numita The CLOUD Experiment.

''Natura spirituala a CERN este dezvaluita chiar in fata ochilor nostri. Intre simbolism, locatie, istorie si evenimente este clar ca CERN joaca un rol important in ceea ce se intampla in intreaga lume. Si aparitiile de mai sus vorbesc mult despre vremurile pe care le traim. Biblia spune ca Satana a cazut ca un fulger. Avand in vedere caracterul demonic al LHC-ului, aceasta furtuna ar putea indica cine controleaza mecanismul care manipuleaza lumea'', concluzioneaza site-ul Freedom Fighter Times.

Foto: Dean Gill.

           
           










28 iunie 2016

Pesterile mitice din Muntii Himalaya








Conceptul de taram subpamantean este comun in religiile si mitologiile lumii.
In cartea sa Shambhala, Nicholas Roerich descrie incercarile sale de a intelege originile legendelor despre lumea subpamanteana, pentru a descoperi ce amintiri au fost pastrate in memoria populara.
In comentariul sau despre ubicuitatea legendelor despre lumea subpamanteana, el observa dupa o analiza amanuntita ca acestea sunt ''capitole dintr-o singura poveste''. O examinare a folclorului din Tibet, Mongolia, China, Turkistan, Kashmir, Persia, Altai, Siberia, Uralii, Caucasia, stepele din Rusia, Lituania, Polonia, Ungaria, Germania, Franta, va duce la descoperirea unor povesti despre locuitorii de sub pamant.In multe locuri, localnicii pot ghida calatorul curios spre intrari in pesteri, in locuri izolate, despre care se spune ca duc la lumea ascunsa de sub pamant.

Asia Centrala gazduieste legende despre o rasa subpamanteana numita Agharti; Muntii Altai sunt locuiti de poporul Chud. In Shambhala, Roerich afirma ca numele ''Chud'' inseamna ''minune''. Ghidul sau care l-a insotit prin Muntii Altai, i-a spus ca Chud a fost un trib puternic, dar linistit, care s-a dezvoltat in zona in trecutul indepartat. Cu toate acestea, au fost atacati de cete de razboinici, si au scapat doar prin plecarea lor din valea fertila, continuand sa traiasca in taramuri subterane.
Ghidul lui Roerich a continuat sa-i povesteasca cum de multe ori poporul Chud putea fi auzit cantand in templele lor subterane. In alta parte in Muntii Altai, pe drumul spre Khotan, Roerich povestea cum pamantul suna a gol sub tropotul cailor lor, ca si cum acestia calareau peste pesteri imense.


In regiunea Nijni Novgorod exista o legenda despre un oras subteran numit Kerjenetz, care s-a scufundat intr-un lac. Chiar in perioada in care Roerich a calatorit in zona, localnicii inca tineau procesiuni in timpul carora acestia ascultau clopotele bisericilor invizibile. Roerich a descoperit patru grupuri de menhire si cateva morminte, avand forma unui patrat, alcatuite din pietre mari.
Pentru locuitorii din Himalaya, cei care au construit aceste monumente, desi au disparut, nu pot fi gasiti oriunde pe suprafata Pamantului: ''Toti care au disparut, au plecat sub pamant.''

Lamasii din Mongolia i-au povestit Dr. Ferdinand Ossendowski despre civilizatiile fabuloase care au trait aici inainte de existenta inregistrarilor istorice. Spre uimirea lui Ossendowski, lamasii au sustinut ca atunci cand tarile de origine ale acestor civilizatii din Atlantic si Pacific au fost distruse de cataclisme naturale, unii dintre supravietuitori au trait in adaposturi subterane pregatite anterior, iluminate de lumina artificiala.

In India, legendele vorbesc despre o rasa de fiinte numite Nagas, care aveau forma unui sarpe si erau extrem de inteligente, traind in pesteri uriase iluminate de pietre pretioase. Desi erau fiinte reptiliene, Nagas aveau fete umane si erau incredibil de frumoase. Capabile sa zboare, acestea se casatoreau cu regi si regine din lumea de la suprafata. Orasul lor se numeste Bhogawati si se spune ca ar fi acoperit cu rubine, smaralde si diamante.


Scriitorul Andrew Tomas mentioneaza ca multi hindusi si tibetani au intrat in pesterile din Naga, care se intind pe sute de mile in interiorul muntilor. Locuitorii acestei regiuni vorbesc despre flori de lotus mari care plutesc pe suprafata lacului Manasarawar in partea de vest a vaii Tsang Po. Au fost observate, de asemenea, fapturi stralucitoare in apropierea acestui lac cu apa dulce extrem de rece.

            







Sursa: http://www.bibliotecapleyades.net/






26 iunie 2016

Silueta unui extraterestru descoperita de robotul Curiosity, poate fi o dovada ca exista viata pe Marte








Data descoperirii: iunie 2016

Sursa imagine: http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/00707/mcam/0707ML0030050060304607E01_DXXX.jpg


O anomalie interesanta descoperita de robotul Curiosity pare sa fie silueta unui umanoid, la care se pot distinge foarte clar capul, umerii, pieptul, bratul si piciorul.
Aceasta figura umana care priveste din spatele unei roci, poate fi una dintre speciile care au trait odata pe Marte si care mai traiesc acolo in prezent, dar intr-un numar mai mic.
Imaginea a fost prelucrata de catre Paranormal Crucible de pe Youtube.

             










23 iunie 2016

Un OZN in forma de piramida a fost filmat in apropierea unui avion de pasageri in Ontario, Canada








Data aparitiei: 21 iunie 2016

Locul aparitiei: Scarborough, Ontario, Canada

In acest videoclip, Secureteam10  ne prezinta un OZN in forma de piramida in apropierea unui avion de pasageri peste Ontario. Inregistrarea video a fost facuta de un barbat din Canada, care a facut si cateva fotografii cu acest OZN misterios. El a declarat ca OZN-ul se misca in zigzag si isi schimba forma.

          












Semnele schimbarii - Mai 2016









Aceasta compilatie include imagini incredibile cu dezastrele din intreaga lume, cum ar fi doline, inundatii, tornade, eruptii vulcanice, cutremure, decese in masa de animale, pasari si pesti, alunecari de teren, incendii, meteoriti - fenomene extreme din luna mai 2016.

            










21 iunie 2016

O fata imensa sculptata in piatra a fost descoperita pe Marte








Data descoperirii: 20 iunie 2016

Imaginea poate fi gasita la acest link:  http://gigapan.com/gigapans/186300


Aceasta descoperire a fost facuta de Paranormal Crucible de pe Youtube. Artefactul descoperit in fotografiile realizate de Mars Curiosity este o fata imensa sculptata in piatra, avand trasaturile foarte clare. Aceasta descoperire ne sugereaza cum arata una dintre speciile extraterestre care a trait odata pe aceasta planeta.


             








18 iunie 2016

Misterioasa necropola antica de la Otuzco, Peru









Denumita in mod obisnuit ''Ventanillas de Otuzco'', aceasta straveche necropola este situata la 8 kilometri nord-vest de orasul Cajamarca. Structurile sculptate maiestuos in dealurile stancoase din jur sunt printre cele mai izbitoare situri antice din zona.

Acest sit antic fascinant este situat intr-o vale din zonele muntoase nordice din Peru si este unul dintre cele mai misterioase situri antice din tara. Se cunosc putine lucruri despre constructorii acestei necropole antice, iar data constructiei ramane o enigma profunda pentru arheologi. Chiar daca fragmentele ceramice descoperite in apropierea sitului dateaza din anul 1400 i.Hr., multi arheologi cred ca situl este mult mai vechi.


Cercetatorii au descoperit in total 337 de nise in Otuzco, cele mai multe dintre ele avand o forma dreptunghiulara, care variaza de la 0,22 metri la 0,6 metri in latime si de la 0,3 metri la 0,75 metri in inaltime. Zidurile din interior sunt extrem de netede si plate, demonstrand abilitatile incredibile de constructie ale acestei culturi.

Precizia si designul complicat al acestui sit vechi au fascinat cercetatorii de-a lungul timpului. Potrivit acestora, civilizatia Cajamarca a locuit in zona intre anii 200 si 300 d.Hr.. Limba vorbita de acestia se numea 'Culle'.

Monumentul de la Otuzco, denumit si ''Orasul Mortilor'', este considerat ca fiind cea mai importanta necropola antica.



     


Sursa: http://www.deperu.com/









15 iunie 2016

Intalniri cu OZN-uri in timpul misiunilor NASA ''Gemini''







In acest videoclip, Secureteam10 ne prezinta dovezi ale intalnirilor cu OZN-uri din timpul misiunilor NASA ''Gemini'', care au fost raportate, inregistrate si transcrise de catre astronautii care au participat la misiunile Gemini. Acest proiect a inceput in 1961 si s-a incheiat in 1966, avand un echipaj format din doi oameni. Programul Gemini a cuprins 12 zboruri, incluzand 2 zboruri fara oameni in care a fost testat echipamentul.

In timpul acestor misiuni acestia au fost martorii unor intamplari ciudate. Intr-o imagine din timpul misiunii Gemini 8, se pot observa doua lumini albastre bine definite chiar deasupra vehiculului spatial Agena, care par sa urmareasca de la distanta activitatea astronautilor..


In timpul misiunii Gemini 12, astronautii James Lovell si Edwin Aldrin au vazut cel putin patru OZN-uri in afara navei spatiale.


Iata mai jos inca o imagine din timpul misiunilor Gemini in care apare unul dintre cele mai lungi obiecte in forma cilindrica, despre care au vorbit astronautii in transcripturi.



Puteti vedea aici transcripturile discutiei si imagini din timpul misiunilor Gemini: http://www.jsc.nasa.gov/history/gemini.htm.


                  











13 iunie 2016

Trei lacuri descoperite pe Marte in arhivele NASA












Sursa imaginilor: http://www.msss.com/moc_gallery/r03_r09/images/R07/R0701100.html


Aceasta descoperire a fost facuta de catre  WhatsUpInTheSky37 de pe Youtube. El crede ca aceste imagini par sa indice existenta unor lacuri inghetate sau cu apa calda pe suprafata martiana. De asemenea, el a observat ca acestea sunt inconjurate de vegetatie si chiar de niste structuri.





               














11 iunie 2016

Un OZN a fost filmat deasupra unui lac din Sao Paulo, Brazilia









Data observarii: 8 iunie 2016

Acest OZN a fost filmat in timp ce se deplasa deasupra unui lac din Sao Paulo, Brazilia. Acest videoclip este o dovada in plus ca OZN-urile sunt mai usor de vazut in timpul unui apus de soare decat in orice alt moment al zilei.

                  

















10 iunie 2016

OZN-uri imense descoperite in spatiul solar










Utilizatorul  Myunhauzen74 de pe Youtube a descoperit prezenta mai multor OZN-uri imense in apropierea Soarelui in imaginile de pe site-ul NASA. Aparitiile OZN au fost reperate pe 5 iunie 2016.


                











8 iunie 2016

Craniul unui extraterestru descoperit pe Marte?








Data descoperirii: 6 iunie 2016

Sursa imagine: http://mars.jpl.nasa.gov/msl/multimedia/raw/?rawid=1352ML0064990060600477E01_DXXX&s=1352.44755846574

Aceasta descoperire a fost facuta de Paranormal Crucible in arhivele NASA. Straniul obiect aflat pe solul martian arata ca un craniu care ar putea apartine uneia dintre speciile extraterestre care au trait odata pe suprafata lui Marte. Craniul este mare, avand aproximativ aceeasi marime cu cea a unui craniu uman.        

                
               












6 iunie 2016

Baza lunara secreta dezvaluita de un fost astronaut de la NASA









Data descoperirii: iunie 2016



Iata o descoperire interesanta facuta de Mars Moon Space TV de pe Youtube. Aceasta imagine provine de la fostul astronaut Ken_Johnston, care a scos la iveala o parte din colectia sa privata de imagini din perioada in care a participat la misiunile Apollo.
Imaginea ne arata mai multe structuri albe circulare in partea stanga a modulului. Mars Moon Space TV crede ca aceasta este o baza lunara cu multe lumini si structuri.

Mai multe imagini din misiunile Apollo aici: http://www.kenjohnstonmedia.com.
                

                











5 iunie 2016

Doua boom-uri sonice misterioase au zguduid pamantul si au spart ferestrele in Iasi, Romania








Doua valuri de explozii foarte puternice au fost auzite in orasul Iasi si in imprejurimi, respectiv in Letcani si Dobrovat, in jurul orei 13:30 ora locala, pe 1 iunie 2016. Martorii spun ca boom-ul sonic a fost auzit pe un diametru de 50 -75 km in jurul Iasiului, zguduind ferestrele si pamantul de doua ori in decurs de 15 minute. Unii locuitori din cartierul Alexandru cel Bun spun ca boom-ul sonic a fost atat de puternic incat sticla de la geam s-a curbat.



Desi nu exista explicatii oficiale pana in prezent, rapoartele primite descriu evenimentul ca fiind similar cu explozia meteoritului care a avut loc in Chelyabinsk in 2013, ranind mai mult de 1000 de persoane si afectand mai mult de 3000 de structuri.
Gina Tiron, sefa Centrului Meteo Moldova, a declarat ca nu au existat rapoarte ale unor fenomene meteorologice care sa fie capabile sa produca boom-ul. Reprezentantii Brigada 15 Mecanizata ''Podu Inalt'' au spus ca nu a avut loc nici un exercitiu militar.
Fenomenul misterios petrecut in Iasi a aparut si in presa straina: ''Descrierile seamana izbitor cu ceea ce s-a intamplat in 2013, in orasul Chelyabinsk.''


                 













4 iunie 2016

Cele mai bune anomalii descoperite pe Marte








Aceasta compilatie a fost realizata de Paranormal Crucible de pe Youtube si contine cele mai bizare si misterioase descoperiri facute pe Marte pana acum.


              














3 iunie 2016

Un obiect rosu a fost observat deasupra Pamantului aproape de Statia Spatiala Internationala









Data descoperirii: 1 iunie 2016

Locul descoperirii: orbita Pamantului, Statia Spatiala Internationala

Acest obiect a fost descoperit de Streetcap1 aproape de statia spatiala. Seamana cu o ambarcatiune sau poate fi o entitate vie, un organism care traieste in adancurile spatiului si care si-a creat aceasta culoare stralucitoare poate pentru a-si face cunoscuta prezenta.


              














2 iunie 2016

OZN misterios deasupra suprafetei Lunii








 Data descoperirii: 1 iunie 2016

Link imagine: http://tothemoon.ser.asu.edu/data_a70/AS17/processed/AS17-134-20416.png

Acest OZN in forma de disc a fost descoperit de Streetcap1 intr-una din imaginile surprinse de Apollo 17.

               












1 iunie 2016

Un obiect misterios stralucitor a cazut din cer in Sheerness, Marea Britanie







 Un obiect stralucitor a cazut din cer, zguduind pamantul ''ca o explozie'' in Sheerness, Marea Britanie, pe 24 mai la ora 6 pm.

Zoey Cross spune ca fiica ei de 11 ani a filmat ceva care pare a fi o minge de foc, care a cazut spre Sheppey la ora 6 pm.

Un martor ocular a declarat :'' Au fost doua sau trei explozii puternice care au facut pamantul sa vibreze, atunci cand sfera de foc a cazut din cer.