16 septembrie 2012

Doi sori pe cer, 21 decembrie 2012






Marshall Masters, fost producator de stiri la CNN, scriitor independent, analist de televiziune si editor al  YOWUSA.COM, a cercetat timp de trei ani traiectoria planetei Nibiru si tot ce este legat de acest lucru : modificari terestre catastrofale, cercurile din lanuri, evenimente de impact si tehnologii viitoare. Acesta analizeaza un cerc aparut in lanuri, in Avebury Manor, Marea Britanie, in 2008, care prezinta planetele din sistemul nostru solar, in pozitia in care vor fi pe 21 decembrie 2012. Potrivit decodificarii acestui mesaj vom vedea al doilea soare pe cer...si va fi o furtuna solara puternica, oarecum similara cu cea descrisa in filmul ,,Knowing'', care va fi devastatoare pentru noi. El este de parere ca extraterestrii au transmis acest mesaj prin intermediul unui cerc in lanuri, cu scopul de a dezvalui aceste informatii cumplite in ciuda suprimarii acestora de catre guvern.
,,Reprezentarea in cercul de la Avebury, indica un obiect care intra in sistemul nostru solar in decembrie 2012, care soseste pe o orbita eliptica abrupta, si o eruptie solara puternica. Evenimentele solare vor fi chiar mai daunatoare in 2013, lasand milioane de americani fara curent mai multe luni, si chiar mai mult pentru tarile din lumea a treia. In timpul celor mai rele furtuni solare, populatia trebuie sa fie pregatita sa mearga in subteran, si in afara de asta oamenii ar trebui sa observe unde semnalul telefonului mobil este mai slab sau inexistent deoarece acolo va fi cel mai sigur loc cand loveste furtuna'', a comentat Marshall Masters.
Acesta relateaza predictiile facute de Edgar Cayce privind schimbarea de poli si alte profetii vazute in cercul de la Avebury, si considera ca deja vedem semne in avans, cum ar fi cutremure in crestere, si cataclismul global care va veni.





Sursa : youtube.com * coasttocoastam.com