4 septembrie 2012

Piramide antice facute de om au fost gasite in Antarctica




   

O echipa de exploratori sustin ca au descoperit existenta a cel putin trei piramide antice facute de om in Antarctica!

Exista posibilitatea ca in Antarctica sa fi fost in trecut destul de cald incat acolo sa fi locuit o civilizatie straveche? Daca s-a dezvoltat acolo o cultura avansata, exista inca acolo structuri ingropate in gheata?
O echipa de cercetatori afirma ca au gasit dovezi ale mai multor piramide antice pe continentul acoperit de gheata al Antarcticii.
Pana in prezent echipa nu a lansat mai multe informatii cu privire la decoperirea lor, desi recent au aparut pe internet cateva poze. Fiecare sa judece daca aceste fotografii arata cu adevarat piramide artificiale sau doar varfurile stancoase ale muntilor, dar imaginile sunt interesante si merita studierea lor in continuare.Trei dintre imagini sunt prezentate mai jos.






In afara acestor imagini, echipa nu au mai furnizat nicio informatie, pana cand nu vor fi efectuate mai multe cercetari pe aceste piramide. Echipa este formata din opt exploratori din America si cativa din tarile europene.
Doua dintre structurile piramidale au fost gasite la aproximativ 10 mile de partea centrala, in timp ce a treia a fost gasita foarte aproape de linia de coasta. Echipa planifica in prezent o expeditie pentru a ajunge fizic cel putin la una dintre piramide, pentru a determina daca aceasta este naturala sau artificiala.
Deci, ce credeti despre aceste piramide? Suntem pe punctul de a face cea mai mare descoperire arheologica care a fost facuta vreodata sau aceste structuri nu sunt altceva decat formatiuni naturale?





   


Sursa : scienceray.com