25 ianuarie 2013

O pestera misterioasa a fost gasita in Ecuador


-->



Exista un loc in Ecuador, care poate fi vazut numai cand apare mareea. Acesta este complexul antic de la Chirije. Separat de lume prin apa, jungla si timp, acest sit putin cunoscut este bogat in artefacte de la o civilizatie aproape necunoscuta.
In 1950, arheologul ecuadorian Emilio Estrada a descoperit situl si a declarat ca acesta este unul dintre cele mai importante situri de pe coasta Ecuadorului. Pe la mijlocul anului 1990, Muzeul Luvru din Paris si Institutul Smithsonian reafirma din nou importanta sitului.




Dar apa, nisipul, terenul accidentat si timpul au contribuit la izolarea sitului de la Chirije, impiedicand cercetarea acestuia. Putine locuri din lumea noua ofera un astfel de depozit bogat in artefacte.




Cioburi de ceramica sunt peste tot la Chirije. Alte ramasite se afla in picioare si ingropate in solul afanat.


Chirije a fost odata un oras portuar infloritor in Pacific si centru comercial, cu vase mari din lemn de balsa care veneau si plecau, incarcate cu marfuri comerciale. Cu toate acestea, ceea ce se vede astazi este doar o parte din ceea ce a fost odata. Sub apa se pare ca sunt ruine neexplorate, despre care pescarii locali spun ca ar fi arcade mari si pereti. Daca acest lucru este asa, atunci complexul ar putea fi mult mai vechi decat cateva mii de ani.



Situl asteapta cercetatorii. Intradevar, proprietarul acestui pamant, senior Patricio Tamariz, a emis un apel public pentru arheologi, istorici, cercetatori marini si alte persoane care pot sa ajute pentru a incepe cercetarile.
Alte secrete se afla in apropierea muntelui, unde o pestera a ramas neexcavata inca. Multi localnici insista ca zona este continuu vizitata de obiecte zburatoare ciudate care plutesc in aer peste ocean si ruinele situate sub apa. Daca acest lucru este sau nu asa, adevaratele obiecte neidentificate se afla chiar sub pamant si merita investigatii imediate.


Reprezentare arheologica ciudata a unei nave si a unui astronaut.

O fiinta ciudata cu patru degete.
Arheologie ciudata - Muzeul Chirije.
Mai multe fotografii gasiti aici.










Sursa : ufoecuadorcom.blogspot.co.uk * abovetopsecret.com * disclose.tv