17 aprilie 2013

X-Conference: Adevarul ascuns, cunostinte interzise - Steve Greer


-->


Steve  M. Greer este fondator si director al Proiectului Dezvaluirea (Disclosure Project). Dr. Greer este medic de urgenta si fost presedinte al Departamentului de Medicina de Urgenta de la Spitalul Memorial Caldwell in Carolina de Nord. Dr. Greer este autorul mai multor carti , printre care ''Hidden Truth - Forbidden Knowledge'', in care el se refera la propriile experiente personale cu civilizatiile extraterestre si dezvoltarea constientizarii cosmice inca din copilarie - de la observarea unui OZN la o varsta frageda, la uimitoarea lui experienta in apropierea mortii la varsta de 17 ani, proiecte legate de OZN-uri, intalnirile sale cu un director CIA, senatori americani, sefi de stat.
In calitate de director al Proiectului Dezvaluirea, dr. Greer a prezidat conferinta de presa a Proiectului Dezvaluirea de la National Press Club din Washington, DC.
Peste 20 de militari, membri ai guvernului, servicii secrete, corporatii, care au prezentat marturii convingatoare cu privire la existenta unor forme de viata extraterestre care viziteaza planeta si ingineria sistemelor energetice si de propulsie ale acestor ambarcatiuni. Peste 1 miliard de oameni au auzit conferinta de presa prin transmisia acesteia pe canalele BBC, CNN, CNN Worldwide, Voice of America, Pravda, mass-media chineza, precum si mass-media din intreaga America Latina.
X-Conference este realizata de catre X-PPAC (Extraterrestrial Phenomena Political Action Committee) si The Paradigm Research Group, care are misiunea de a informa Congresul, presa si publicul cu privire la ''Adevaratul Embargo'' impus de guvern si pentru a se ajunge la recunoasterea oficiala de catre Guvernul SUA a prezentei extraterestre - dezvaluirea completa.





Sursa: UFOTVstudios