1 mai 2014

Artefacte extraterestre pe Marte - Cea mai scandaloasa conspiratie (documentar 2014)










Marte, numit si Zeul Razboiului - Cum pot fi explicate descoperirile facute pe Marte? Posibile structuri ciudate, ramasite extraterestre si ceea ce ar putea fi o faptura extraterestra surprinsa pe camerele NASA...Este omenirea pe punctul de a descoperi viata pe Marte sau am gasit deja dovada existentei unor civilizatii pe Marte?
Tom Durant: ''Este aproape un oras intreg neexplorat pe suprafata lui Marte''.

A fost cea mai ambitioasa misiune intr-un moment din istoria explorarii spatiului, un proiect de 2.5 miliarde de dolari pentru a raspunde omenirii la o veche intrebare: ''Exista viata pe Marte?''.
Curiosity Rover este cel mai recent explorator al unui program care a inceput in 1971. De atunci, 16 sonde au ajuns cu succes pe Marte, unele dintre ele aducand dovezi cruciale ca planeta rosie poate sustine viata in prezent. In 1975, statia orbitala Viking a aratat dovezi geologice ale unor rauri si oceane.
Privind fotografiile din 2004, rezulta ca planeta Marte nu a fost o planeta moarta asa cum am fost facuti sa credem. Cand privim solul si cerul acestei planete, observam ca seamana foarte mult cu planeta noastra.






In acest documentar, vom afla adevarul socant care ar putea fi cheia pentru trecutul si viitorul nostru.

           



Sursa: UFO Files America