8 mai 2014

Project Camelot - Atlantis rising Malta







Aceasta este primul film dintr-o serie de clipuri video scurte realizate in Malta, unde cei de la Project Camelot au explorat insula unde cauta conexiuni cu caderea Atlantidei.
Aceasta filmare a fost realizata in complexul de temple cunoscut sub numele de Hagar Qim, in special in Templul Mnajdra.
In acest moment crucial in traiectoria omenirii, Project Camelot investigheaza situri vechi din Malta, Gozo si Comino, pentru a descoperi motivele caderii Atlantidei.
Experimentele de la baza Dulce si multiplele dovezi ale extraterestrilor care viziteaza in prezent planeta noastra reflecta o perioada similara in istorie, inapoi in zilele Atlantidei.

          






Kerry Cassidy de la Project Camelot vorbeste despre existenta unor tuneluri si pesteri sub templu si despre craniile alungite care au fost gasite pe aceasta insula si care ar apartine vechilor Annunaki. Kerry spune ca nu se stie cine a construit aceste temple.
Kerry Cassidy va face un tur al insulelor malteze, in octombrie, impreuna cu autori si cercetatori cheie in aceste mistere, si va realiza o conferinta in ultimele doua zile ale turneului.



Sursa: Project Camelot