15 mai 2014

Raportari ale unor OZN-uri care cad din cer in Anglia








Stirile locale din orasul Gloucester, aflat in sud-vestul Angliei, au raportat un obiect neidentificat surprins in cadere, aparitia acestuia incadrandu-se intr-un frumos apus de soare.
Sarah-Jane Stanley a spus celor de la Gloucester Citizen, ca ea se plimba cu fiica ei cand au vazut obiectul. Ea a luat aparatul de fotografiat si a facut 15 fotografii cu acesta. ''M-am uitat prin obiectivul aparatului meu de fotografiat pe zoom complet si parea sa aiba ceva in varf si se vedea foarte clar cum cadea. Obiectul se invartea si stralucea'', a declarat Sarah. Ea spune ca a trimis fotografiile la meteorologii de la Met Office, care au spus ca orice ar fi fost, nu a fost legat de vreme si au sugerat ca ar putea fi ceva care a intrat in atmosfera. Ei i-au sugerat sa contacteze Observatorul Regal din Greewich.

Fotografia OZN-ului din Gloucester facuta de Sarah-Jane Stanley.

Au existat aparitii similare, printre care una care ramane oarecum un mister, un traseu ciudat fotografiat pe cer in Beaverton, Oregon. Postul local de radio Fox, spune ca au primit la redactie mai multe rapoarte si imagini ale obiectului. Un martor le-a scris ca ''In timp ce cadea, traseul din spatele lui a inceput sa se raspandeasca, dupa cum puteti vedea in imagini. Apoi s-a aprins ca o minge de foc''.

Un OZN  sau o minge de foc in Portland, Oregon. Foto: Ed Tynan / KPTV.

Jim Todd, director in educatia stiintei si spatiului de la Muzeul Oregon de Stiinta si Industrie, a declarat pentru Fox 12, ca arata ca si cum ceva a explodat, indicand ca a fost o minge de foc. Desi, dupa cum observa el, daca ar fi fost vorba de asa ceva, ar fi existat un boom sonic, care nu a fost raportat.
''Inca nu se stie daca a fost o minge de foc sau un contrail (dara)'', a spus el.

O alta imagine care arata similar cu fotografiile facute la Gloucester, a fost un film realizat la Prince Edward Island in Canada. Videoclipul a fost inregistrat la scurt timp dupa Craciunul din 2012. In acest caz, un meteorolog local, a sugerat ca este imaginea unui contrail.

OZN sau contrail pe Prince Edward Island - Foto: Mary si Tony Quigley






Au fost multe alte aparitii unde darele (contrails) sunt confundate cu obiecte in cadere sau rachete, asa cum se vede in imaginea de mai jos.

Contrail peste desertul Arizona - Foto: Alejandro Rojas.


Sursa: beforeitsnews.com