22 iunie 2014

Imaginea unui OZN a fost descoperita intr-o fresca din Romania







O organizatie din Israel care se ocupa de cercetare in domeniul fenomenelor extraterestre sustine ca a descoperit imaginea unui OZN intr-o fresca aflata in Biserica Manastirii Dominicane din Sighisoara, care a fost construita in secolul al IV-lea.
Gilli Schechter si Hannan Sabat care fac parte din Organizatia de Cercetare a Fenomenelor Extraterestre si a OZN-urilor din Israel (EURA), sustin ca au primit imaginea cu pictura de la o anume Catalina Borta. Aceasta ar fi facut fotografia in timpul unei vizite la Biserica Manastirii din Sighisoara. In imagine se poate vedea un obiect in forma de disc, care scoate fum si planeaza deasupra unei cladiri. Sub imagine sta inscriptionat un mesaj in limba germana, care spune: ''Israel hoffe auf den herrn'', care inseamna ''Israel, pune-ti speranta in Dumnezeu''.
Cercetatorii estimeaza ca fresca ar fi fost realizata dupa anul 1523, data la care Biblia a fost tradusa si in limba germana. In ultimul timp au aparut mai multe teorii potrivit carora Isus Hristos ar fi fost extraterestru!




                  

Imagini similare cu OZN-uri au fost gasite in diverse tablouri si monede metalice a caror vechime variaza de la secolul al IV-lea la secolul al VII-lea.







Sursa: