1 iunie 2015

NASA FOTO: OZN-uri descoperite in jurul modulului Apollo 13 in doua fotografii din arhiva NASA







Apollo 13 a fost a treia misiune umana a NASA dezvoltata cu intentia de a cobori pe Luna. Lansarea a avut loc pe 11 aprilie 1970 de la Centrul Spatial Kenedy din Florida. Doua zile mai tarziu, in timp ce erau in drum spre Luna, au avut probleme tehnice la sistemul electric al unuia dintre rezervoarele de oxigen ale modulului de serviciu care a produs o explozie ce a cauzat pierderea oxigenului din ambele rezervoare ale modulului de serviciu si pierderea alimentarii cu energie electrica. In ciuda dificultatilor cauzate de energia electrica limitata, frigul din cabina si rezerva scazuta de apa potabila, echipajul a ajuns in siguranta inapoi pe Pamant pe 17 aprilie.

OZN pozitionat aproape de Apollo 13.


Cercetatorul OZN Streetcap1 de pe YouTube sustine ca a gasit in arhivele NASA dovezi fotografice ale unor OZN-uri care insotesc modulul Apollo 13 in misiunea din 1970. Videoclipul postat pe YouTube pe 25 mai 2015, prezinta cateva detalii in imaginile originale provenite din arhiva NASA, care arata OZN-uri pozitionate in jurul modulului Apollo 13.

Potrivit vanatorilor de OZN-uri, imaginile dezvaluie trei obiecte zburatoare neidentificate (OZN-uri) sau nave extraterestre in jurul modulului Apollo 13.9 Vezi foto aici.

NASA FOTO link imaginea nr.8529:


NASA FOTO link imaginea 8528:







Ufologul Scott Waring speculeaza ca OZN-urile s-ar fi aflat acolo deoarece NASA le-ar fi chemat sa acorde asistenta modulului aflat in dificultate, dupa ce unul din rezervoarele sale de oxigen a explodat, lasand echipajul in situatia de a pieri in spatiu. El speculeaza ca navele ar fi ramas la o distanta sigura, pentru a vedea daca modulul ar avea nevoie, eventual, de asistenta.

UFO Sightings Hotspot are o parere putin diferita in legatura cu OZN-urile care escorteaza modulul Apollo 13. Site-ul speculeaza ca extraterestrii ar fi cauzat accidentul si identifica o nava care pare sa se apropie de modul.

Potrivit site-ului Inquisitr.com, ideea ca NASA ar fi chemat extraterestrii sa asiste echipajul Apollo 13 pare ciudata, dar vanatorii de OZN-uri au sustinut deseori ca guvernul SUA are alianta militara si tehnica cu cel putin o specie extraterestra,

Vanatorii de OZN-uri spun ca aceasta afirmatie este sustinuta prin repetatele aparitii ale unor nave neidentificate in jurul modulului Apollo si mai recent ISS.