25 iunie 2015

OZN camuflat sau nor lenticular? Un nor circular a aparut deasupra Texasului si a disparut in cateva secunde - Cazul Mufon 66326








Cazul Mufon 66326

Potrivit site-ului Inquisitr, un martor anonim sustine ca a fotografiat un nor ciudat peste Channelview, Texas, pe 10 mai 2015.
''Arata ca un nor la inceput, dar avea un aspect circular si a disparut in fata ochilor mei'', povesteste martorul.
Convins ca a asistat la un fenomen natural neobisnuit, martorul a incarcat imaginea si a raportat intamplarea site-ului MUFON. Fotografiile, care pot fi vizualizate in arhivele MUFON aici si aici sunt prezentate mai jos.

Nor lenticular peste Channelview, Texas
Martorul crede ca ceea ce a vazut nu era un nor obisnuit, ci un ''OZN camuflat'', adica, un OZN care foloseste forma unui nor pentru a se ascunde, astfel incat sa poata calatori pe cer nevazut de oameni.


Convingerea martorilor ca norul a fost un OZN, provine din modul in care a aparut si a disparut in cateva secunde.

Entuziastii OZN au pretins adesea ca OZN-urile se ascund, luand forma unor nori lenticulari. Dar meteorologii insista ca norii lenticulari sunt fenomene meteorologice naturale care nu trebuie sa fie legate de OZN-uri.
OZN-urile se pot ascunde si in alte moduri in afara de nori lenticulari. Unele OZN-uri apar pe cerul noptii camuflate in stele sau planete. Astfel de OZN-uri sunt detectate atunci cand acestea se ''decamufleaza'' accidental, sau fac ceva neobisnuit, cum ar fi miscarea intr-un mod care dezvaluie ca nu sunt stele normale sau planete.

Nor lenticular



Sursa: inquisitr.com