5 iunie 2015

Reprezentari ale astronautilor antici in Noua Guinee








Aceasta figurina veche, cu un aspect foarte ciudat nu este nici om, nici animal. Populatiile bastinase din Noua Guinee au creat mai multe reprezentari ale creatorilor lor. Unele dintre ele sunt cu adevarat remarcabile si aceasta este una dintre ele.
Este aceasta o dovada ca extraterestrii antici au vizitat Noua Guinee?






Melanezia, o zona din sud-vestul Oceanului Pacific, este formata din mii de insule si o varietate remarcabila de culturi. Aceste culturi individuale poseda diferite mitologii si zeitati. Principalele grupuri de insule din regiune sunt: Noua Guinee, Noua Caledonie, Vanuatu, Noua Britanie, Insulele Solomon, Insulele Amiralitatii, Insulele Trobriand si Insulele Fiji.
Exista mai multe legende si mituri antice in mitologia din zona Oceanului Pacific, in special in Micronezia si Melanezia, care spun despre cum zeii cu aspect ciudat au coborat din cer si au creat primii oameni.
S-a spus ca aceste fiinte ceresti au fost pe jumatate om, pe jumatate vultur si posedau capacitatea de a-si schimba forma. Uneori se spune ca aceste fiinte ciudate au venit din mare sau au iesit de sub pamant.
Fiintele reprezentate in figuri cioplite si mastile papuasilor din Noua Guinee reprezinta stramosii mitici din regiunea raului Ramu. Ele reflecta legende si mituri care au supravietuit pana in timpurile moderne. Acestea toate joaca un rol semnificativ in viata spirituala, fie pentru ceremonii, protectie sau pentru comunicarea cu spiritele celor decedati.