28 octombrie 2012

O biblioteca legendara de metal a fost descoperita in pestera Tayos din Ecuador




-->




O retea de tuneluri si caverne sub Ecuador si Peru ar contine biblioteci cu carti de metal gravate si tablite de cristal. S-au facut multe expeditii in speranta gasirii aceastei comoari, dar se pare ca in zadar.
Pestera a fost popularizata de Erich von Daniken in cartea sa ,,Aurul zeilor'' din anul 1970.


Recent o echipa de exploratori sustine ca a descoperit legendara biblioteca si alte comori in misterioasa retea subterana Tayos, in Ecuador. Ei au anuntat ca au descoperit accidental tuneluri ascunse, care au fost sapate artificial. Echipa a reusit sa intre intr-unul din aceste tuneluri, la mai putin de un kilometru, ajungand la o camera mare care contine o biblioteca de aur si alte comori.

Aici este o lista a ceea ce exploratorii pretind ca ar fi gasit in camera : 

1- O biblioteca cu mii de carti de metal. Echipa a fost in imposibilitatea de a specifica din ce material sunt facute cartile. Fiecare pagina are simboluri si o scriere ciudata.
2- Placile contin fiecare scrieri si simboluri ciudate, care par a fi de aur.
3- Cel putin cateva sute de statui reprezentand insecte, animale si oameni raspandite in intreaga camera.
4- O multime de bare de metal considerate a fi de aur si/sau argint. Exista de asemenea jucarii pentru copii si diferite bijuterii fabricate din aur si argint.
5- Un sarcofag mare care contine un schelet uman impodobit cu bijuterii de aur.
6- Echipa a descoperit, de asemenea, cel putin trei usi, dar mormintele au fost complet sigilate.



Echipa nu a vrut sa dezvaluie locatia acestei descoperiri uimitoare pentru a se asigura ca nimeni altcineva nu localizeaza comoara, in asteptarea rezultatelor analizelor facute cartilor de metal, placilor de aur si a mai multor statui.
Atunci cand testele vor fi finalizate vor apela la profesionisti pentru a excava situl.


Sursa : enigmes-tv.com