4 octombrie 2012

Operation UFO: Nazi Base in Antartica









Filmul exploreaza misterele istoriei si zvonurile despre o baza secreta nazista din Antartica, despre originile oculte ale motoarelor anti-gravitatie ale celui de-al Treilea Reich, discuri zburatoare si tehnologii vechi ale Atlantidei vazute prin lentila unora dintre cele mai misterioase organizatii germane ale secolului XX : ,,Societatea Thule'', ,,Societatea Vril'' si Ahnenerbe'One. Tema principala a filmului este pretinsa existenta a ,,Bazei 211'', legendara baza nazista subterana din Antartica.
Marturia unor comandanti de submarine germane U-Boat si presupusa disparitie a mii de oameni de stiinta nazisti si ingineri de la sfarsitul razboiului. In plus, filmul analizeaza posibilitatile geofizice actuale ale unei baze subterane in Antartica.Pe de alta parte se vorbeste despre pretinsa existenta a unui program nazist de farfurii zburatoare. De la presupusa legatura a proiectelor de inginerie extraterestra a membrilor grupului ocult german ,,Societatea Thule'' in prima parte a secolului XX la ,,motorul cu implozie'' a lui Viktor Schauberger si posibila sa apropiere de cel de-al Treilea Reich. Aducandu-ne in ultima parte a secolului XX, documentarul ilustreaza multe aparitii a unor ambarcatiuni necunoscute in jurul regiunii Antarticii si baza teoretica pentru gaurile de vierme polare, ca puncte de intrare si iesire pentru vizitele navelor extraterestre si posibila implicare a proiectului HAARP, precum si intrebarea de ce aproape toate bazele americane par sa fie populate de agenti ai Agentiei Nationale de Securitate si CIA. Desigur, exista elemente in documentar care dau motive de ingrijorare, cum ar fi presupusul ,,Birou Special 13'', un grup de cercetare nazist secret a farfuriilor zburatoare si asemanarea sa cu agentia guvernamentala strict secreta de la inceputul anilor optzeci, care avea rolul de ,,Birou 13: Stalking the Night Fantastic''. 
Cercetatorul american Wendelle Stevens, care este citat in film, si care din nefericire a murit in 2011, a fost unul dintre putinii cercetatori veritabili profesionisti din comunitatea OZN, care a mers si a vorbit la subiect cu martorii si a cercetat cazurile de prima mana.