11 octombrie 2012

Extraterestrii sunt stramosii omului pe Pamant

Despre stramosul omului.

Existenta pe Pamant ar putea avea origini din spatiu dupa cum afirma NASA. Cercetatorii au studiat meteoritul format acum miliarde de ani in urma inainte de a cadea pe Pamant.


Meteoritul este din carbon si contine o multime de fragmente si substante chimice care sunt la fel ca unul din elementele - cheie ale ADN-ului, care sunt elementele de baza ale vietii.
Testele efectuate de cercetatorii din Statele Unite, in principal, de cercetatorii NASA au aratat ca aceste substante chimice indica originea ADN-ului, care ar putea proveni din spatiu si ar putea fi de origine extraterestra.


Rezultatele au venit de la cercetatorii in chimie care au analizat 12 meteoriti din piatra, acestea fiind publicate in jurnalul Proceedings al Academiei Nationale de Stiinte. Cercetatorii au declarat ca au observat ,,un impact de anvergura''.
,,Meteoritii din piatra si cometele, de asemenea, au avut o influenta la inceputul formarii Pamantului. Acestea par sa aduca mai multe elemente foarte importante in formarea vietii '', a declarat Dr. Michael Callahan.
Cercetatorii actuali au identificat doua din cele trei elemente ale meteoritului ca fiind elemente de baza ale vietii.
Acestea sunt aminoacizii, care sunt insirati la fel ca ,,margelele'' pentru a forma proteinele si substantele chimice necesare pentru a permite celulelor sa dezvolte o membrana bariera. Trei elemente asociate cu ADN-ul.


Sursa : scienceray.com