27 octombrie 2012

O mumie extraterestra a fost descoperita in Egipt







Corpul mumificat al unui extraterestru a fost descoperit intr-o piramida egipteana. Mumia are aproximativ 150-160 de centimetri si a fost descoperita in apropierea piramidei Lahun, care dateaza din timpul Dinastiei Senusret al II-lea (1897-1878 i.e.n.). Corpul a fost inmormantat cu mare grija, impreuna cu cateva obiecte ciudate. Muzeul de Arheologie nu a putut sa spuna ce reprezinta aceste obiecte, oferind doar cateva detalii sumare si niste fotografii.


Creatura are o vechime de 2000 de ani si se pare ca apartine unui humanoid. Inscriptiile de pe mormant pomenesc despre un rege numit ,,Osirunet'' care inseamna ,,stea sau trimis din cer'', a declarat o sursa din cadrul Departamentului de Antichitati egiptean.


Conform unor surse egiptene, mumia a fost descoperita de Dr.Victor Lubek, un profesor pensionar cehoslovac de la Universitatea din Pensilvania. Arheologul a descoperit o camera ascunsa in timp ce explora piramida, care contine ramasitele reginei faraonului Senusret al II-lea. La sit, de asemenea, au fost gasite amestecuri de aur si argila si un fel de imbracaminte care acopera corpul creaturii.  Obiectele din mormant sunt realizate dintr-un material sintetic, foarte durabil si necunoscut de catre oamenii de stiinta.


Guvernul a consultat o serie de arheologi de renume, dar pana in prezent nimeni nu a putut da o explicatie.
Adevarul este ca toti expertii au ajuns la concluzia ca mumia nu este de origine pamanteasca. Exista insa banuiala ca ,,extraterestrul'' a avut oarece relatii cu un rege egiptean, a declarat un oficial care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Descoperirea a provocat o mare consternare in randul oficialilor egipteni, care doresc ca totul sa fie secretizat pana cand se va putea da o explicatie plauzibila.
Unele surse online sustin ca mumia apartine sigur unei extraterestre. Tinand insa cont de pielea ei, de ochii ei prea mari, de forma ovala, si de faptul ca nu are urechi, se presupune ca apartine rasei de reptilieni. Mumia a fost programata sa fie transportata cu avionul la o universitate din Florida, pentru a fi examinata de catre specialisti.
 Stirea a fost publicata pe site-ul ,,paranormales.org''.


Sursa : petrumihaisacu.blogspot.com * disclose.tv

-->