1 octombrie 2012

Structuri piramidale subacvatice au fost gasite langa vestul Cubei







Piramidele de sub apele Cubei au fost descoperite de doi oameni de stiinta, Paul Weinzweig si Pauline Zalitzki. Ei au descoperit ruinele constructiilor antice la o mila sub apa si au considerat ca ar fi Atlantida.
Pauline a gasit in descrierile si simbolurile antice din Cuba ca acestea sunt identice cu structurile de pe fundul marii. Cei doi oameni de stiinta au folosit submarine ca sa gaseasca structurile piramidale extraordinare (structuri care amintesc de Giza din Egipt) construite din pietre de sute de tone. Ei au descoperit sfincsi, pietre care sunt dispuse ca cele de la Stonehenge si o limba scrisa gravata pe pietre. De ce nu au fost descoperite pana acum? 
Guvernul american a descoperit presupusul loc, in timpul crizei rachetelor din Cuba in anii saizeci.
Submarinele nucleare de croaziera in Golf (in adancime) au intalnit structuri piramidale. Ei au inchis imediat situl, au preluat controlul lui si al obiectelor de acolo pentru a nu ajunge in mainile rusilor. 
Este un sit foarte bine conservat. ''Impresia noastra este ca daca zona Platformei Azore ar fi mai bine explorate, am putea descoperi mai multe structuri ca acestea. Exista un raport neconfirmat despre structura unui oras ca acesta, care s-ar afla la 250 de mile la sud de Insulele Azore.''






Sursa : disclose.tv