27 noiembrie 2012

2012 Event Horizon : Prophecies and Science of a Golden Age by David Wilkock

-->


David Wilkock declara cu convingere ca profetiile unei Epoci de Aur nu sunt mit sau superstitie. ADN-ul nostru a evoluat de 100 de ori mai rapid in ultimii 5000 de ani, datorita unui proces galactic natural, care de asemenea, creeaza schimbari climatice de-a lungul intregului nostru sistem solar.
In cazul in care profetiile sunt corecte, abilitatile psihice si puterile cum ar fi telekinezia, levitatia, telepatia si vindecarea spirituala, pot deveni in curand la fel de comune ca si respiratia.
Calendarul Maya, Cronologia din Marea Piramida de la Giza, povestea lui Isus Hristos din Biblie si multe alte scoli antice ale misterelor si invataturilor spirituale, toate vorbesc despre un mare eveniment care va transforma Pamantul. Multi inteleg gresit aceste profetii, cum ar fi predictiile care se refera la inversarea polilor, coliziuni cu asteroizi, eruptiile unui supervulcan sau Armaghedonul multumita Planetei X, invaziei extraterestrilor, Illuminati sau unui eveniment solar. Fizicienii rusi dezvaluie ca anti-gravitatia, energia libera si tehnologia de calatorie in timp provin dintr-un Camp Sursa, care este energia Mintii, Spiritul si Constiinta. 
Timp de cel putin 1200 de ani, ,,cercurile din lanuri'' au prezentat mesaje simbolice care se refera la transformarea ADN-ului si chiar la Ascensiunea din data de 21 decembrie 2012. Insula Pastelui, Stonehenge si 4000 de situri antice sunt construite pe o grila globala de energie care creeaza portaluri in spatiu si timp, cum ar fi Triunghiul Bermudelor.
Extraterestrii arata ca oamenii, conform celor de la Proiectul Camelot si pot fi chiar calatori in timp din viitorul nostru.
Edgar Cayce si Legea lui Unu dezvaluie ca avem un Sine Superior care ne conduce prin reincarnare si iertare.












Sursa : www.youtube.com