23 noiembrie 2012

Ancient Aliens & Artefacts on the Moon

-->







Autor al cartii ,,Ancient Aliens on the Moon'' si inginer aerospatial, Mike Bara a prezentat dovezi ca Luna este plina de artefacte antice, ceea ce sugereaza ca la un moment dat Luna a fost locuita de extraterestrii sau de o antica si ancestrala civilizatie umana. Parerea lui coincide cu cea a lui Richard C. Hoagland ca exista un numar de turnuri din sticla pe Luna.
Aceste turnuri au o structura cu straturi si grinzi, care este o reminiscenta a arhitecturii umane, a observat el. Unul dintre turnuri ar avea o inaltime uimitoare de 20-25 de mile, dupa estimarea acestuia. Exista, de asemenea, scuturi de meteoriti facute din sticla - in mediul vid al Lunii, sticla este aproape la fel de rezistenta ca otelul, a mentionat el. Cupole transparente din sticla sunt prezente peste craterele Cleomedes si puteti vedea structuri geometrice in interiorul lor, a continuat el. El a sugerat ca misiunea Apollo 17 a fost o operatiune de salvare la South Massif, o zona de munte in forma hexagonala. Partea din spate parea sa fie topita si continea o structura geometrica in interiorul acestuia, ,,ca si cum totul era facut dintr-o serie de camere si celule'', a spus el.



Bara a abordat, de asemenea, anomalia ,,Data's Head'', despre care el crede ca este capul unui robot, care are o dunga rosie pictata pe el, precum si controversele legate de Daedalus Ziggurat, o structura piramidala cu pereti si rampe.


Sursa : disclose.tv