29 noiembrie 2012

The New Atlantis - Secret Mysteries of America's Beginnings

-->


Acest videoclip dezvaluie istoria fascinanta din spatele intemeierii Americii, si vorbeste despre partea ezoterica a proiectului. Sunt orasele Razboiului Revolutionar construite in aliniere perfecta cu Stonehenge? Daca America a fost infiintata ca o natiune crestina, de ce multe dintre simbolurile, cladirile si monumentele sale se bazeaza pe traditii pagane? Nu exista nici o indoiala ca o mare parte a patrimoniului national al Americii a fost crestin, dar ca o moneda care are doua fete, patrimoniul sau national are o a doua parte - una bazata fatis pe societati secrete oculte si valorile lor.
Pentru a gasi raspunsul la aceste intrebari, vom urmari calatoria despre societatile secrete din Anglia pana in Lumea Noua si vom invata din speranta lor straveche: aceea de a reconstrui imperiul pierdut al Atlantidei.
In secolul 16, Sir Francis Bacon a fost la carma societatilor secrete din Anglia. Atunci cand Bacon a scris lucrarea sa clasica ,,The New Atlantis'', el a crezut ca America si Atlantida a fost una si aceeasi. El a subliniat viziunea sa pentru o societate perfecta, iar unii sugereaza ca programul pe care l-a stabilit mai departe a fost forta motrice de-a lungul istoriei moderne. Neavand originea conceptului, el a fost cel care a creat un plan care sa fie urmat de toate ordinele secrete. Ca sef al rosicrucienilor si primul Mare Maestru al Masoneriei moderne, Bacon si-a trimis noii sai discipoli in lumea noua. A fost declarat fiul nelegitim al reginei Elisabeta I si autorul secret al pieselor lui Shakespeare, omul pe care Thomas Jefferson l-a considerat a fi unul dintre cei mai influenti oameni din istorie. Datorita influentei sale, Francis Bacon este considerat de unii a fi ,,fondatorul real si adevarat al Americii''.
Este posibil ca viziunea lui Bacon sa conduca America de azi? 


Disclose.tv - The New Atlantis - Secret Mysteries of America's Beginnings


Sursa: disclose.tv