24 noiembrie 2012

Mike Bara & Sean David Morton - The Science and Spirit of 2012

-->



Mike Bara este autor, scenarist, lector, fiind mai mult de 25 de ani consultant in inginerie pentru companii mari aerospatiale. A avut numeroase aparitii publice, prelegeri pe teme de spatiu, stiinta, NASA, fizica si legatura dintre stiinta si spirit. Prima sa carte ,, Dark Mission - The Secret History of NASA'' a fost un bestseller in 2007. A mai scris, de asemenea, un eseu ,,The Occult History of NASA''.
Impreuna cu Sean David Morton, cunoscut sub numele de ,,Profetul Americii'' incearca sa explice ce se va petrece pe 21 decembrie 2012 din punct de vedere astrologic si astronomic. Din prelegerea lor reiese ca alinierea care va avea loc pe 21 decembrie 2012 va avea un efect dramatic asupra Pamantului, efect pe care il vom simti la mijlocul lui ianuarie 2013. ,,Probabil ca pe 21 decembrie nu se va intampla nimic deosebit, dar trebuie sa ne ingrijoram in legatura cu luna ianuarie 2013'', spune Mike Bara. De asemenea, el mentioneaza Planeta X, care poate avea un efect asupra Pamantului. Aceasta se va alinia intre Soare, Pamant si Centrul Galactic, amplificand intregul efect si acumuland ea insasi o mare energie. ,,In eter nu conteaza pozitia pe care o au planetele, ci aliniamentul lor'', a spus el.
 ,,Motivul pentru care calendarul mayas se termina pe 21 decembrie 2012 trebuie sa fie o inversare de poli sau ceva diferit care se va intampla cu rotatia Pamantului si posibil cu intregul sistem solar'', spune David Morton.
Urmariti mai jos intreaga discutie pe tema evenimentelor care vor avea loc in 2012.

Partea 1.



Partea 2.



Partea 3.



Partea 4.



Partea 5.



Partea 6.