18 noiembrie 2012

Misterul piramidelor italiene

-->



Piramidele se afla in Lombardia, la aproximativ 40 de km nord-est de Milano si la aproximativ 15 km sud de  Lecco, in orasul Rovagnate, pe al carui teritoriu este un mic sat numit Montevecchia, langa care exista trei dealuri, in forma clara de piramide aliniate. Aceste dealuri au fost descoperite de catre arhitectul Vicenzo di Gregorio in 2001. Cea mai mare care masoara 150 de metri ar fi o piramida gigantica, mai mare decat cea a lui Keops (146 m) de pe platoul Giza din Egipt.
La inceputul anului 2001, cele trei piramide au fost descoperite datorita imaginilor prin satelit si aeriene. Ele au ramas ascunse mii de ani, acoperite de o vegetatie deasa, care a impiedicat identificarea lor, avand aspectul unor dealuri naturale.
Revista ceha WM a publicat un raport privind aceasta cercetare in mai 2003. Potrivit articolului, piramida nr.1 are o baza estimata la 100 de metri, cu o inaltime de 50 de metri.



Gradul de inclinare al celor trei piramide este de 43/44 de grade si sunt aliniate perfect cu constelatia Orion (exista o multime de similitudini cu piramidele egiptene). Locatia satului Montevecchia este la numai 80 de km de faimoasele picturi rupestre de la Val Camonica, un alt loc interesant in Lombardia din punct de vedere al tainelor arheologice si antropologice.
O constatare surprinzatoare este faptul ca zona are morfologia unui bazin imens inconjurat de 7-9 dealuri piramidale.























Vechimea lor este inca nedefinita, desi acestea sunt cu siguranta mai vechi de 3000 de ani. N-a fost gasit nimic in jur care sa ajute la datarea structurilor si in zona nu a existat nici o civilizatie in masura sa construiasca structuri similare in timp (cei care locuiau acolo au fost in principal culegatori si vanatori).
Mai multe amanunte gasiti aici : duepassinelmistero.com









Sursa : youtube.com * aliensthetruth.com