16 decembrie 2012

Cele mai ciudate evenimente naturale din 2012 - Documentar BBC


-->



Chris Packham analizeaza cateva dintre cele mai ciudate evenimente naturale de pe planeta. Cu ajutorul imaginilor luate de martorii oculari si echipajele de stiri, el dezvaluie faptele din spatele fiecarei povesti.
In primul episod este prezentat cazul masinii transformata in cocon de omizi in Olanda si cazul ciudat din Germania, de broaste care explodeaza. In Elvetia, un oras pe malul lacului este ingropat in gheata si o furtuna transforma peste noapte cerul orasului Sydney, Australia, in rosu. De asemenea, este vorba despre o invazie de soareci in Australia, lacuste si un roi de buburuze. Si, in sfarsit, exista esuari extraordinare de crabi si balene. Chris spune povestea reala a evenimentelor si incearca sa explice ce s-a intamplat pe Pamant.




In al doilea episod este vorba despre un fenomen ciudat petrecut pe coasta Australiei, unde apa a fost acoperita de o spuma alba, groasa, despre moartea misterioasa a mii de pasari marine de pe coasta de vest a Americii si despre fenomenul ciudat cunoscut sub numele de ,,milky seas''. Alte evenimente ciudate includ mii de pasari care cad din cer in America, provocand panica si prevestirea Apocalipsei in randul locuitorilor, si pestii care au cazut din cer in sudul Londrei. Si, in cele din urma, este povestea gaurilor cu adevarat terifiante, care se deschid in scoarta terestra si inghit nu numai cladiri ci si o rezervatie naturala in Florida.








Sursa : youtube.com * ImBigOnReddit