8 decembrie 2012

,,Extraterestrii sunt printre noi'' - a spus prim-ministrul rus Dmitri Medvedev

-->



Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev : ,,Extraterestrii sunt printre noi''. Dezvaluiri despre extraterestrii in curand...?



Noi stim cum stau lucrurile in realitate in privinta extraterestrilor, dar auzind o veste ca asta provenind de la persoane celebre, are intotdeauna un anumit efect. Suntem de asemenea constienti de faptul ca Dmitri Medvedev este un pic extravagant, si astfel, nu este usor sa judeci motivul real al acestei declaratii.

Acest lucru nu schimba foarte mult lucrurile pentru ca suntem siguri de existenta extraterestrilor chiar si fara revelatii speciale.

Pe scurt, a subliniat faptul ca guvernele stiu totul despre realitatea extraterestra, dar sunt trecute sub tacere din motive de oportunitate si ordine publica.
,,Eu cred in Mos Craciun, desi nu prea mult'', spune Dmitri Medvedev, ,,cu toate acestea, nu sunt cel care spune copiilor ca Mos Craciun  nu exista''.

Deoarece (aparent) nu a fost luat in serios de jurnalisti, Prim-ministrul a vrut sa fie clar: ,,Eu va spun pentru prima si ultima data...in servieta cu codurile nucleare, presedintele pastreaza un dosar secret care contine informatii despre extraterestrii... care au vizitat deja planeta noastra si de asemenea un dosar secret transmis de serviciul de monitorizare constanta a prezentei extraterestre pe teritoriul nostru, sunt doua dosare care sunt atribuite doar celui care este ales presedinte si trece din mana presedintelui ca urmare a incheierii mandatului''. Medvedev este de neoprit si adauga ,,este un film celebru, Man in Black, unde puteti gasi mai multe informatii detaliate cu privire la acest subiect. Eu nu pot sa va spun cat de multi dintre ei sunt printre noi in acest moment, pentru ca s-ar declansa panica''.

Noi chiar speram ca acesta este un semnal care va conduce la mult asteptatul anunt oficial privind existenta si prezenta extraterestrilor pe planeta noastra.

Autor Dan Keying


Urmariti videoclipul postat pe Corriere.it : «Gli alieni sono tra noi» - Video - Corriere TV



Sursa : silentobserver68.blogspot.ro