20 decembrie 2012

Misterul craniilor de cristal


-->







O veche legenda nativ americana ne povesteste despre treisprezece cranii, avand aceeasi dimensiune si forma ca si craniile umane, dar facute din cristal pur. Lasate in urma de stramosii timpurii, craniile de cristal s-au declarat a fi o sursa de mare cunostere si intelepciune. Se spune ca ar contine informatii despre trecutul planetei si viitorul omenirii. Legenda spune ca intr-o zi, intr-un moment de mare criza a umanitatii, toate aceste cranii de cristal vor fi redescoperite si aduse inapoi impreuna, pentru a dezvalui informatii vitale pentru supravietuirea rasei umane.
Legenda craniilor de cristal nu a ramas pur si simplu o poveste plina de culoare pentru simplu fapt ca un craniu de cristal real a fost descoperit de catre un explorator britanic, intr-un templu mayas antic, adanc in junglele din America Centrala in 1920, in timp ce era in cautarea civilizatiei pierdute a Atlantidei. De atunci, mai multe cranii de cristal au iesit la lumina, la fel cum a fost profetit in legenda.
La fel de enigmatice ca si Piramidele din Egipt, Stonehenge sau Sfantul Graal, craniile de cristal au creat o furtuna de controverse arheologice.
Care au fost rezultatele incredibile ale testelor efectuate pe craniul de cristal de catre oamenii de stiinta de la compania Hewlett Packard?
De ce sunt craniile de cristal realizate din acelasi tip de cristal de cuart pe care le folosim acum in calculatoarele noastre moderne?
Oare craniile de cristal poseda cu adevarat calitati telepatice, permitandu-ne sa vedem adanc in trecut si sa prezica viitorul?
Intr-o poveste cu detectivi pe urmele lumii antice, cu implicatii covarsitoare pentru una moderna, autorii au pornit o aventura incredibila pentru a afla adevarul.




Sursa : disclose.tv